Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Elephone S7 – predstavljen novi model, a već je dostupan i u pretprodaji

Elephone S7

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča te S7 mini, s dijagonalom od 5,2 inča.

Elephone S7 – gazda u kući

Varijanta s većom dijagonalom opet se dijeli u tri kupovna rukavca: možete kupiti kombinaciju 2 GB RAM i 16 GB ROM, zatim 3 GB RAM i 32 GB ROM te 4 GB RAM i 64 GB ROM. Ukoliko vam se malo vrti u glavi, ok. I nama je tako bilo na prvu.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na trgovini Gearbest

Prve fotografije otkrivaju vrlo elegantan aparat: izbor boja, zaobljeni rubovi i ekran bez korone (eng. Bezel – rub ekrana) ostavljaju jako dobar dojam.

Elephone S7 & S7 mini

Što još Elephone S7 nudi? Prije svega OS u vidu šeste inačice Androida, rezoluciju od 1.920×1.080 piksela na 5,5-inčnom ekranu, desetojezgreni procesor Helio X20 te 13-megapikselnu stražnju, odnosno 5-megapikselnu prednju kameru. Kapacitet baterije iznosi 3.000 mAh i ovako na prvu se čini dostatnim za cjelodnevnu uporabu.

Elephone S7 mini – za one plićeg džepa

Manja dijagonala ekrana nije jedini dio u kojem je mlađi brat zakinut u u dnosu na starijega: četverojezgreni procesor MTK6737 i 2 GB radne memorije upečatljivo su slabiji od onog što ima S7.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na trgovini Gearbest

Manji ekran (5,2 inča) donosi istu rezoluciju, 1.920×1.080 piksela. Kamere su također ponovljena priča, jer je proizvođač napravio jednostavan copy/paste sa S7; 13, odnosno 5 megapiksela. Kapacitet baterije je skromniji od S7 i iznosi 2.450 mAh i nadamo se kako će to biti dovoljno za cjelodnevno korištenje.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Evo jedne odlične akcije na trgovini Efox-shop, koja ima odličan izbor mobitela. U posljednjih godinu i nešto povečala se ponuda smartfona, jer je ovakvih...

Mobiteli

Zašto je Apple stavio zub na ekran? Zašto komplicirati dizajn aplikacija i smanjivati iskoristivi prostor na ekranima već limitirane veličine? Mnogi sati su izgubljeni...

Mobiteli

Jeftini mobitel sa zanimljivim dodatkom. Elephone A4, kineski pametni telefon sa modernim Androidom 8.1, 3GB radne memorije, 16GB flash memorije i četverojezgrenim procesorom. Cijena...

Mobiteli

Proteklih dana imao sam priliku testirati jedan od zanimljivijih pametnih telefona u ponudi trgovine Gearbest. Na adresu mi je, naime, stigao Elephone P8 Mini,...